15 / 06 / 2024

bakanlık yardım desteği nasıl alınır

bakanlık yardım desteği nasıl alınır

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Eylül ayında ihtiyaç sahibi ailelere toplam 340 milyon 499 bin Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti ödemesi gerçekleştirildi.

Şartlı sağlık yardımı nedir ve nasıl alınır? 

Şartlı sağlık yardımı, ekonomik güçlük içerisinde olan haneler için bir uygulanan bir yardım programıdır. Bu kapsamda, şartlı sağlık yardımı ile ilişkin detayların ne olduğu ve bu yardım için nasıl başvuru yapılacağı vatandaşlar arasında merak ediliyor.

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Bakanlıktan çiftçilere 1000 liralık prim desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı (ÇMVA) sistemine gönüllü dahil olan tarımsal işletmelere bu yıl için 1000 lira katılım desteği sağlanacağı belirtildi.

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Aile Bakanlığı'ndan afetzedelere 4.000 TL ve 7.000 TL yardım!

Aile Bakanlığı, afetzedelere yardım amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla önemli destekler sunuyor. Bakanlık, 4 bin TL'den 7 bin TL'ye kadar yardım yapılıyor...

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

bakanlık yardım desteği nasıl alınır Haberi

bakanlık yardım desteği nasıl alınır

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Eylül 2022 için SED Hizmeti ödemelerine ilişkin bir yazılı açıklama yaptı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak "aile odaklı hizmet" anlayışıyla yürüttükleri çalışmalarda çocukların öncelikle ailelerinin yanında büyümesini esas aldıklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu amaçla da Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti sunduklarını dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, söz konusu ödemenin ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim masraflarını karşılayabilmeleri için her ay yapıldığını belirterek, böylelikle de çocukların ailelerinden kopmadan geleceğe sağlıklı bir biçimde hazırlanmalarına imkan sağlandığını söyledi.

Koruyucu ve önleyici hizmet modeli Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Hizmeti'nin yalnızca...