18 / 05 / 2024

İhtiyacı olan kaçırmasın!  Ziraat Bankası’ndan inanılmaz kredi fırsatı!

İhtiyacı olan kaçırmasın!  Ziraat Bankası’ndan inanılmaz kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, kendi müşterilerine yönelik nakit kredi kampanyası, nakit ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek.



BANKA MÜŞTERİLERİ YARARLANACAK

Karar Gazetesi’nin haberine göre, başvuran tüm müşterilerine onay halinde kredilerinin nakit olarak aynı gün yatacağını resmi internet sitesi ve sosyal medya kanalıyla duyuran Ziraat Bankası, kredi ihtiyacı bulunan ve bankanın belirli kriterlerini yerine getiren vatandaşlarına yönelik olan bu kredide,  başvuruları 0,88 faiz oranı onaylıyor.

Ziraat Bankası, bu krediyi kendi banka müşterilerinin yanı sıra, önceden bankadan kredi kullanıp düzenli ödeme yapmış kişilere sadece 5000 TL'ye kadar kredi kullandırıyor.

Kred için başvuracak olanlar,  Ziraat Bankası’nın sitesinde başvuru ekranı üzerinden işlemlerni tamamlayarak 5000 TL 0,88 faiz oranı ile 12 ay vadeli kredi alabilecek.

İhtiyacı olan kaçırmasın!  Ziraat Bankası’ndan inanılmaz kredi fırsatı!

Ziraat Bankası, ayrıca  0,88 faiz oranlı krediye  ilaveten kendi banka müşterilerine 24 ay vadeli 100.000 TL'ye kadar kredi de sağlayacak. Banka, nakit ihtiyacı için bu kampanyadan yararlanmak isteyen tüm vatandaşlara belirli koşullar altında kredi çıkaracak.  100. 000 TL Kredi İhtiyaç kampanyasına katılarak kredi başvurusunda bulunanlar, 36 ay kredi ödemesinden faydalanabiliyor.

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön