29 / 04 / 2024

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.



 

Para ihtiyacı olan, nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için Ziraat Bankası’nın yeni kredi paketi adeta şifa olacak.  Toplu paraya ihtiyacı olana fırsat niteliğindeki kampanyadan yararlanmak için gelir belgesi şartı da aranmıyor.

Ziraat Bankasının kredi kampanyası için bankanın şubelerine giderek bizzat başvuru yapılabiliyor, üstelik krediden en düşük faiz oranlarıyla faydalanma imkanı bulunuyor.  Ziraat Bankası’ndan yapılan duyuruda, başlatılan yeni kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlardan herhangi bir gelir belgesi de talep edilmiyor.

  İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!


DÜŞÜK FAİZ  FIRSATI SUNULUYOR

Kampanya kapsamında 50 bin TL gelir belgesiz kredi paketi, ayrıca düşük faiz oranlarıyla da tüketici için cazip şartlar taşıyor. Ziraat Bankası’nın duyurusuna göre bilhassa bayrama kadar tahsis edilecek kredilerde, düşük faiz oranlarının uygulanacağı bildirildi.

Peki Ziraat Bankası'nın avantajlı kredi kampanyasına kimler başvurabilir? Koşulları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön