16 / 05 / 2024

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.



Bu kredi paketine başvuracak olan vatandaşlar,  toplam 50 bin TL’ye kadar krediyi, 36 ay vade imkanıyla kullanabilecek.  Ziraat Bankası’ndan maaş müşterisi olanlar, Kredi başvurusunun sonucunu da kısa süre içinde öğrenebiliyor.

BANKA YA DA MOBİLDEN BAŞVURULABİLİYOR

Ziraat Bankası’nın paraya ihtiyacı olanlara fırsat niteliğindeki kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, şubelere giderek başvuruyu gerçekleştirebilecekleri gibi, Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasını kullanarak da kampanyaya katılabilme imkanına sahip.

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Mobil uygulamayı indirdikten sonra, kendi hesabınızla internet şifrenizi belirlemeniz gerekiyor. Uygulamayı tablet, bilgisayar ya da cep telefonuna indirerek kolayca kullanmak ve kredi başvurusu yapmak mümkün.

36 AY VADE İMKANI VAR

Ziraat Bankası’nın 50 bin TL’ye kadar çekilebilen bu avantajlı kredi kampanyasında, 36 ayı bulan sürelerde vade yapılabiliyor.  50 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi çekenler, kredi kullanım oranına göre 24 ay taksit ya da 36 ay taksit seçeneklerinden herhangi birini seçebiliyor. Şubelerden başvuru yapılmak istenirse,  bunun için nüfus kağıdı ile birlikte gitmek önem taşıyor.

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Ziraat Bankası’nın avantajlı kredi kampanyasına başvurmak isteyen vatandaşlar, başvurularını tamamladıktan sonra kredi taleplerine onay almaları halinde, kredileri tahsis edildiği gibi aynı gün içinde hesaplarına yatırılıyor.

Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Tek yol EYT değil ! Bunları yapan hem erken emekli oluyor, hem yüksek aylık alıyor!

İşsiz kalan 10 binlerce vatandaşın yüzü gülecek... 6 bin TL’ye kadar işsizlik maaşı yatıyor!

 Aile Bakanlığı açıkladı… Mart’ta hesaplara yatıyor! 12 ay boyunca tam 1.250 lira ödenecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön