02 / 05 / 2024

ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL'yi sıfır faizle verecek!

ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL'yi sıfır faizle verecek!

Nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar için Garanti BBVA tarafından sunulan yeni çözüm avantajlı bir seçenek sunuyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi sayesinde, ihtiyaç duyulan nakit desteği 100 bin TL'ye kadar sağlanabiliyor. Banka tarafından sunulan kredi seçeneğine dair detaylar haberimizde yer alıyor.



Pandemi dönemiyle birlikte artan ekonomik sorunlar, vatandaşların maddi sıkıntılarını da beraberinde getirdi. Hayat pahalılığı her geçen gün artarken, maaşlar yetersiz kalmaya başladı. Özellikle özel günlerde harcamalar arttıkça, bu durum daha da hissedilir hale geldi. Ramazan Bayramı gibi akraba, eş dost ziyaretleri ve kısa tatil gibi pek çok ek giderin olduğu dönemlerde, vatandaşların akaryakıt masrafları da doğru orantılı olarak artıyor.

Eğer Ramazan Bayramı ya da başka bir sebeple fazla harcama yapmak zorunda kaldıysanız ve ay sonunu getirmekte zorlanıyorsanız, faizsiz ihtiyaç kredisi veya faizsiz taksitli nakit avans seçenekleri tam size göre olabilir. Peki, faizsiz ihtiyaç kredisi şartları nelerdir?

ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL yi sıfır faizle verecek!

Faizsiz nakit desteği

Bankalar, müşterilerine faizsiz nakit desteği sağlayarak finansal zorluklarla baş etmelerine yardımcı oluyor. QNB Finansbank, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA ve Akbank, faizsiz nakit desteği veren bankalar arasında yer alıyor.

QNB Finansbank, 6 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans desteği ile 10 bin TL'ye kadar destek sağlıyor. Denizbank ise 6 ay vadeyle toplamda 20 bin TL'ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi ve nakit avans desteği sunuyor. İş Bankası da 5 ay vadeyle tam 20 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans desteği sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası, 6 ay taksit imkanıyla 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit desteği sağlarken, Garanti BBVA 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz taksitli nakit avans ve 12 ay vadeli 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi desteği sunuyor. Akbank da 6 ay taksitli faizsiz nakit avans desteği sağlıyor.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bu bankalardan istedikleri birini seçerek veya birden fazla bankadan faydalanarak finansal ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön