17 / 05 / 2024

ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL'yi sıfır faizle verecek!

ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL'yi sıfır faizle verecek!

Nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar için Garanti BBVA tarafından sunulan yeni çözüm avantajlı bir seçenek sunuyor. Faizsiz ihtiyaç kredisi sayesinde, ihtiyaç duyulan nakit desteği 100 bin TL'ye kadar sağlanabiliyor. Banka tarafından sunulan kredi seçeneğine dair detaylar haberimizde yer alıyor.



ihtiyacı olanlara bankalar yetişti! 100 bin TL yi sıfır faizle verecek!

Faizsiz kredi başvuru şartları

Altı banka, faizsiz ihtiyaç kredisi ve faizsiz taksitli nakit avans desteği sunuyor. Ancak bu imkanlar tek bir şartla veriliyor: Banka müşterisi olmak. Yeni müşteriler için ise bu imkanlar açık tutuluyor. Banka müşterisi olmayan vatandaşlar, bu fırsatlardan yararlanmak için bankalara başvuru yapabilirler.

Paraya sıkışan soluğu ING Bank’ta alacak! 20 bin TL’lik yeni kredi kampanyası açıklandı…

Vakıfbank'tan bomba açıklama. Önce bakın

İş Bankası resmen gemileri yaktı. Bankadan flaş açıklama siz de şimdi bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön