17 / 05 / 2024

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

Firma: Vakıf GYO

Proje: İki Konak

İki Konak nerede sorusunun yanıtı ve İki Konak fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 524 adet konut mevcut.



İzmir İki Konak projesinde bahçeli ve özel havuzlu penthouse konut tipleri bulunuyor. Projede ayrıca pek çok sosyal alan da yer alıyor.

İki Konak projesinin sosyal alanları arasında; Fitness salonu, yüzme havuzu, restoranlar, 900 araçlık otopark, resepsiyon,  elektrikli araç şarj istasyonu, tenis kortu,  alışveriş alanları, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı çocuk oyun alanları mevcut. 

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

İki Konak nerede?
İzmir İki Konak projesi Ege Üniversitesi ve Forum AVM'ye 10 dakika, Medicana'ya 8 dakika, Bayraklı Kuleler Bölgesi, Salhane İzban, Bölge adliyesine 1 dakika, Stadyum metro durağına 3 dakika, Halkapınar aktarma istasyonuna 5 dakika, havaalanına 28 dakika, Urla'ya 45 dakika, Foça'ya ve Çeşme'ye 60 dakika mesafede yer alıyor. 

İki Konak fiyat listesi
İki Konak fiyat listesi henüz belli olmadı. İki Konak fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.ikikonak.com/

 

İzmir'de satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

Ankara'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!


projeye sor



Geri Dön