02 / 05 / 2024

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

Firma: Vakıf GYO

Proje: İki Konak

İki Konak nerede sorusunun yanıtı ve İki Konak fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 524 adet konut mevcut.



İstanbul'da inşa ettiği Tablo Adalar projesinin satışlarını sürdüren Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yeni projesi için start verdi.

Vakıf GYO'nun İzmir projesi İki Konak adıyla hayata geçirilecek. Söz konusu projede 524 adet konut yer alacak. İzmir İki Konak projesinin arsa alanı 17 bin metrekare, inşaat alanı ise 130 bin metrekare olarak belirlendi.

12 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dikkat çeken Vakıf GYO İki Konak projesinde 5 bin metrekare de ticari alan da bulunuyor. Kentin iki yakasının birleştiği noktada hayata geçirilen İki Konak projesi 50 ve 27 katlı iki blok olarak inşa ediliyor.

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen İzmir İki Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, bahçeli dubleksler ve penthouse dairelere yer veriliyor.

Peki Vakıf GYO İki Konak projesi nerede inşa ediliyor? Vakıf GYO İki Konak fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...


projeye sor



Geri Dön