06 / 05 / 2024

İkinci el otomobil alacaklar müjde! Fiyatlar gevşemeye başladı

İkinci el otomobil alacaklar müjde! Fiyatlar gevşemeye başladı

"Yüksek fiyat ortamının yavaş yavaş bitmeye başladığını görüyoruz" diyen ODD Başkanı Bozkurt,  2023'te de sıfır otomobilin piyasada bollaşmayabileceğini ancak ikinci el fiyatlarında yavaş yavaş bir gevşeme görülmeye başlandığını söyledi.



İkinci el otomobilde ise fiyatların düşebileceğine dikkat çeken Bozkurt, "Son iki yıldır sıfır araç arzındaki sıkıntılar nedeniyle ikinci araçlar çok fazla prim yaptı " diye konuştu. "Hem perakende müşterileri için hem de kurumsal müşteriler için mobilite bir lüks değil bir ihtiyaç" diyen Bozkurt, "sıfır araç yüz birimse, ikinci el 90-80-70 lira olmalıdır. Mutlaka sıfırın altında olmalıdır. Bunun için sıfır araçların mutlaka piyasada bollaşması gerekiyor. İkinci el araç pazarında son bir-bir buçuk yıldır yaşanan alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamının yavaş yavaş bittiğini gözlemliyoruz” diye konuştu.

Otomobil sektörüne yeni soluk! Bu sene satılan arabaların yüzde 15'i elektrikli olacak...

Oto talebi daraldıkça daraldı! Gözler otoda vergi indiriminde

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön