28 / 04 / 2024

İkinci tur seçimler öncesi uzmanlardan ‘borsa’ tüyoları!

İkinci tur seçimler öncesi uzmanlardan ‘borsa’ tüyoları!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla piyasalar yeniden seçim gündemine odaklandı. Haftaya satışlarla başlayan endekste bugün gelen alımlarla bir miktar toparlanma görülürken, 28 Mayıs’a kadar piyasaların nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.



Piyasalar uzun zamandır Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenmişti. 14 Mayıs’ta yapılan seçim sonuçlarına göre adayların yeterli çoğunluğa ulaşamaması nedeniyle seçimler 28 Mayıs Pazar günü yeniden yapılacak. Şimdi piyasalar yeniden iki hafta sonra gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanmış durumda.

İkinci tur seçimler öncesi uzmanlardan ‘borsa’ tüyoları!

Peki, 28 Mayıs’a kadar olan süreçte piyasalar nasıl bir seyir izleyecek? Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde normalleşme ne zaman başlayacak? Borsa yatırımcıları nasıl pozisyon alacak? Piyasaların beklentileri neler? Yatırım için doğru zaman mı? Dünya Gazetesi köşe yazarı Üzeyir Doğan, ‘Piyasanın içinden’ adlı köşesinde, bu sorulara yanıt aradı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön