03 / 05 / 2024

İlkbahar Rezidans'ta yüzde 10 lansman indirimi!

İlkbahar Rezidans'ta yüzde 10 lansman indirimi!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sur Yapı İlkbahar, iki yakayı birbirine bağlayan ulaşım kanallarının hemen yanı başında, Sultanbeyli'de yükseliyor.Daire büyüklükleri minimum 51 metrekareden başlayıp, maksimum 293 metrekareye kadar ulaşıyor.



Sur Yapı tarafından Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Rezidans'ta daire büyüklükleri minimum 51 metrekareden başlayıp, maksimum 293 metrekareye kadar ulaşıyor.


Toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanı üzerinde ve 250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen İlkbahar Residance'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sabiha Gökçen Havalimanı ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın bir bölgede konumlanan  Sur Yapı  İlkbahar'ın satılık daire fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kiraz, elma erik ve zeytin ağaçları arasında bir yaşam imkanı sunan İlkbahar Konutları'nın ortak kullanım alanlarını bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, sauna, kafe, kitap okuma alanları, su göletleri, hobi bahçeleri oluşturuyor.


Teslimlerinin Kasım 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan  Sur Yapı  İlkbahar'da lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin alımlarda veya peşin, banka kredili ödemelerde yüzde 10 ek indirim uygulanıyor.  


İletişim bilgileri

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön