05 / 05 / 2024

İller Bankası Kapusuz'daki alt yapı çalışmalarını inceledi!

İller Bankası Kapusuz'daki alt yapı çalışmalarını inceledi!

İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz, altyapı çalışmalarını incelemelerde bulunmak üzere İskilip'e geldi. Kapusuz, Belediye Başkanı Recep Çatma ile birlikle alt yapı çalışmalarını denetleyerek gelinen aşamalar hakkında detaylı bilgiler aldı.




İller Bankası  Ankara  Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz, altyapı çalışmalarını incelemelerde bulunmak üzere İskilip'e geldi.  Kapusuz, Belediye Başkanı Recep Çatma ile birlikle aralıksız devam eden alt yapı çalışmalarını denetleyerek gelinen aşamalar hakkında detaylı bilgiler aldı. 

Önceki gün İskilip'e gelen İller Bankası Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz ve beraberindeki heyet. Belediye Başkanı Recep Çatma ve Belediye Meclis Üyesi Murat Önder ile birlikte inşaatı devam eden İskilip Atık Su Arıtma Tesisi, şehir merkezinde yürütülen yağmur suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışmalarını inceleyerek, çalışmalarda ortaya çıkabilecek sorunlar ve alınacak önlemler hakkında fikir alışverişinde buİller Bankası Ankara Bölge Müdürü l£rdinç Kapusuz. İskilip'e geldi. lundular. 

Yapılan kontrollerde her hangi bir sıkıntının olmadığı, çalışmaların düzenli gittiği görüldü. Çalışma alanlarındaki incelemelerini tamamlayan Erdinç Kapusuz ve beraberindeki mühendisler daha sonra ilçeden ayrıldılar. 

Yapılan kontrollerde alt yapıda her hangi bir sıkıntının olmadığı, çalışmaların düzenli gittiği görüldü. 


Çorum Hakimiyet




Geri Dön