28 / 09 / 2024

İMSAD: İnovasyon herkesin işidir!

İMSAD: İnovasyon herkesin işidir!

Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk’un koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantı, 28 Eylül 2010 günü 09.00–17.00 saatleri arasında The Marmara Oteli Taksim’de yapıldı




İnşaat malzemeleri sektörünün gerçek gücünü ortaya koyabilmeyi ve sektörde güç birliğini sağlamayı hedefleyen İMSAD, Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörlüğü iş birliğiyle girişimciliğin önemli bir fonksiyonu olan “İnovasyon” kavramına yönelik pratik ve uygulamaya dönük bir çalışma toplantısı (workshop) düzenledi.

Eczacıbaşı Holding İnovasyon Koordinatörü Ata Selçuk’un koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantı, 28 Eylül 2010 günü 09.00–17.00 saatleri arasında The Marmara Oteli Taksim’de yapıldı.

İki bölüm halinde gerçekleşen toplantı, ‘Hiç bitmeyen yolculuk: İnovasyon’ ve ‘Mavi Okyanus Stratejisi’ başlıkları altında düzenlendi.

İMSAD sektörün geleceğine yön veriyor…
Türk İnşaat sektörünün gelişiminde üstlendiği rol giderek önem kazanan İMSAD’ın faaliyetlerini genişleterek sürdürdüğünü ifade eden İMSAD İş Geliştirme Koordinatörü Gonca Ongan, “Bugüne kadar şirketlerin değerlendirilmesinde satış, karlılık ve büyüme en önemli kriterlerdi. Ancak günümüzde bu bakış açısı değişerek yepyeni bir boyut kazandı. Artık en önemli kriteri inovasyon oluşturuyor. Her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de rekabet son derece yüksek. Başarılı olabilmek için farklılaşmak gerekiyor. Bunu sağlayacak şey de inovasyon… Biz İMSAD olarak, üyelerimizi bir araya getiren bu platformun büyük bir bilgi alışverişi sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Toplantı düzenlenen sertifika töreninin ardından İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın organizasyon koordinatörü Ata Selçuk’a plaket vermesiyle tamamlandı.


Geri Dön