28 / 04 / 2024

İn Mari Marmara projesi fiyat!

İn Mari Marmara projesi fiyat!

Firma: İmamoğlu İnşaat

Proje: İn Mari Marmara

Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...



İn Mari Marmara projesi fiyat!

İmamoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen  İn Mari Marmara  projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü’nün yeni projesi cadde dükkanlarının üstünde 3 katlı olarak tasarlanıyor.

Marmara denizinin en özel kıyılarından biri Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara 152 adet daireden oluşuyor. Proje içerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 

İn Mari Marmara projesi fiyat!

İn Mari Marmara projesi fiyat

İnşaat aşamasında olan yatay mimari anlayışıyla inşa ediliyor. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi 780 bin TL'den başlıyor.

Loft ve normal dairelerin bulunduğu projede cazip ödeme fırsatları sunuluyor. Peşin fiyatına iskonto uygulanan İn Mari Marmara'da yüzde 50 peşinat verildiğinde 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.

İn Mari Marmara projesi fiyat!

İn Mari Marmara projesinin sosyal donatı alanları arasında spor salonu, kapalı yüzme havuzu, her daireye özel kapalı otopark, her daire için depo ve çocuk alanları mevcut. 

Şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çeken İn Mari Marmara, E5’e 3 dakika, Tem’e 5 dakika, West İstanbul Marina’ya yürüme mesafesinde yer alıyor. 

İn Mari Marmara iletişim
Yakuplu Marmara Mah. Avrasya Cad. No: 17 Beylikdüzü - İstanbul
Tel : 0212 855 44 55
Web: www.inmari.com.tr

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön