01 / 07 / 2024

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ''fiyat sabitleme'' çağrısına her geçen gün yeni sektörler ve firmalar ekleniyor. Şimdi ise Ünlü giyim firması ''Vaggon'' bu çağrıya ses verdi. Fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyor.



Özellikle pandemi ve savaşın sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı ekonomik olarak etkilediğini belirten Vaggon Genel Müdürü Doğukan Eyüboğlu, “Biz hem yurt içi hem yurt dışına yönelik çalışan bir markayız, her mevsim 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Bu yüzden dünyadaki ekonomik koşullar bizim için çok önemli. E-ihracat
 konusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hazırlıklarımızın %90’ını bitirdik. Çok yakında aynı ücret mantığıya yurt dışında da ses getireceğiz” dedi.

Alışverişte "Vaggon etkisi"

“Paranın zor kazanıldığını ve aslında paranın harcanırken kazanıldığının farkındayız. Tüketiciler de aynı ürüne, aynı niteliğe 2 katı ücret vermek yerine Vaggon’dan yapacakları alışverişlerle daha uygun alternatiflere sahip olabilir” diyen Vaggon Genel Müdürü Doğukan Eyüboğlu, “Ürün değil etki satan, genç, hevesli ve yüksek motivasyonla değer yaratan İstanbul merkezli bir ekibiz.

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Ailemize katılan herkesin ve tüm zevklerin bütünsel faydası için çalışan dinamik bir ekip kurarak yola çıktık. Tüketim hızınıza yetişmeyi değil, deneyime ortak olmayı ilke edindik. 'Mesaj ver, iyi hisset ve gülümse’ diyerek ortaya çıkan özgüvenin mıknatıs etkisine 'Vaggon etkisi’ dedik. Geniş ürün yelpazemiz sayesinde herkesin kendini yansıtabileceği bir alan yaratarak, modaya dair sıkıcı alışkanlıkları ve ritüelleri şölene dönüştürdük” dedi.

Teknoloji ile hayatımıza girecek meslekler neler? İşte geleceğin çok kazandıracak meslekleri

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

Herkes fiyat yükseltirken o fiyat indirdi! Yeni abonelik hizmete başladı bile


Geri Dön