14 / 05 / 2024

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

ING'den beklenmedik bir kampanya geldi. Taşıt kredisi kampanyası sunan banka 400 bin lira limitiyle öne çıkmaktadır. Hayalinizdeki arabaya bu taşıt kredisi ile ulaşmak artık kolay. Pek çok çeşitteki araç için geçerli olan bu kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. İşte ING Bank taşıt kredisi detaylar



 ING Bank temmuz ayında taşıt kredisi kampanyasıyla herkesi araba sahibi yapacak!

Seçilen araç 400.001 TL ile 800.000 TL arasında ise vade süresi farklılık göstermektedir. ING bu kapsamsa 36 vade süresi sunmaktadır. Geri ödeme sürecini kolay hale getiren bu seçenek, esnek ödeme planının oluşturulmasını sağlamaktadır.

Aracınızın değeri 800.001 TL ile 1.200.000 TL arasında olduğunda, finansman süresini 24 aya kadar uzatma imkânı sunulmaktadır. Bu şekilde, finansal durumunuzu zorlamadan hayal ettiğiniz aracı evinize götürebilme şansına sahipsiniz. ING'de, geri ödeme durumunuza ve bütçenize uygun olan ideal süreyi bulmanız için 3 ila 48 ay arasında değişen vadeler sunulmaktadır.

ING taşıt kredisi örnek ödeme detayları

Fahiş fiyatlardan araç sahibi olamayanlara özel fırsatlar sunan ING taşıt kredisiyle bireylere kolaylık sağlamaktadır. Rahat bir ödeme planı ve yüksek kredi seçeneği ile öne çıkan bu kredi 400 bin TL olarak alınmak istendiğinde 48 takside bölünecektir. Faiz oranı yüzde 4,99 olan bu kredinin aylık taksiti aylık 26.396 TL olarak ödeme planı oluşturulmuştur. 

ING'den borçlarını sıfırlamak isteyenlere müjde!

ING Bank'tan mükemmel güncelleme! Promosyon rakamları emeklileri mutlu etti

Düşük faizli kredi veren bir yer yok mu? diye kara kara düşünüyorsan bu haber senin için! ING'nin bu kampanyası kaçmaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön