05 / 07 / 2024

ING Bank'tan büyük jest! 7500 lira hesaba yatıyor

ING Bank'tan büyük jest! 7500 lira hesaba yatıyor

Emekli vatandaşlara ING Bank tarafından duyuru paylaşıldı. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan emeklilere 7500 TL tutarında ödeme olacak. Emekli maaş tutarına göre ödeme yapılacağı belirtilirken emeklilerden 3 yıl bankada kalma sözü alınıyor. İşte ING Bank emekli promosyon miktarları…



KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU
Emekli vatandaşlar kampanya detayları hakkında araştırma yapmaktadır. Bu kapsamda emekli maaş alan kişilere ödenecek tutarlar aylık toplam geliri göre hesaplanmaktadır. Bu doğrultuda emeklilere tek bir ödeme yapılır.

Promosyon ödemeleri emeklileri 3 yıl için peşin olarak yapılmaktadır. 3 yıllık ödeme kapsamında nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.

Ödemelerin yapıldığı tarihten sonra maaşlarda artış olması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmaz.

Belirlenen 3 yıllık taahhüt kapsamında aykırılık olması durumunda ödenen promosyon bedelinin kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre geri ödeme alınır.

Emekliler birden fazla emekli promosyon kampanyasından yararlanamaz.

ING Bank’ın verilen hizmeti sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır.

1 Mart 2020 tarihinden sonra emekli promosyon kampanyalarına dahil olan müşterilerin 4 Kasım 2022 tarihi ile koşulsuz nakit promosyon alması için iptal işlemi yapılarak iade alınan tutar doğrultusunda 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemelerinden yararlanabilmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön