28 / 04 / 2024

Kaya Holding Kaya Palazzo Oteli'ni büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor!

Kaya Holding Kaya Palazzo Oteli'ni büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor!

Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti...




Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Ankara'da 2014 sonunda inşaata başlayacak olan şirketin, İstanbul'da da işletmecilik yerine ilk hedefi kendi otellerini açmak Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti. Yabancı ortakla yeni ihalelere katılacak Kaya Holding olarak yollarına inşaat, turizm ve Abant Su ile devam ettiklerini kaydeden Burak Kaya, grup olarak farklı sektörlere girmeyeceklerini hizmet verdikleri sektörlerde büyümek istediklerini belirtti. 


KONGRE MERKEZİ


Özellikle turizm ile ilgili özelleştirme ihalelerini takip ettiklerini belirten Kaya, "KKTC'de Ercan Havalimanı ve izmir Kruvaziyer Yat Limanı ihalelerine katıldık. Önümüzdeki süreçte de ihaleleri takip edeceğiz. Yabancı bir ortak ile bu konuda anlaşmalar yapabiliriz" diye konuştu. 

Belek'te Antalya'nın en büyük kongre merkezi için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Burak Kaya "İki otelimizin arasına kongre merkezini inşa ediyoruz. Eylül ayında açmayı hedefliyoruz. 


Gelecek yıla kadar 6 kongre burada yapılacak" dedi. i Burak Kaya dokuzuncu otelini inşa eden Kaya Holding, her şey dahil sistemine farklı bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. Yeni otelleri ile rekabeti yukarıya ANTALYA taşıdıklarını ifade eden Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya üst gelir grubuna hitap ettiklerini söyledi. Türkiye'ye gelen turist profilinin değiştiğini ve yüksek gelir düzeyine sahip turistin talebini karşılamak için Kaya Palazzo Golf & Resort'ü açtıklarını belirten Kaya, 644 odası bulunan tesisin 300 odasının süit olduğunu vurguladı. Otelin 12 ay çalışan bir sisteme sahip olduğunu belirten Kaya, "Rusya, Almanya ve İngiltere birinci liglerinden 3 kulüple anlaştık. 

Ekim ayı ile birlikte de golf turizmine yöneleceğiz. İngiltere, Almanya, Hollanda, Belçika gibi ülkelerden golf oynamak için gelecek ciddi bir turist sayısı var. Kış aylarını spor ve kongre turizmi ile geçirmek istiyoruz" dedi. 


HEDEFTE YURTDIŞI DA VAR 


Turizmde 25'inci yıllarını kutladıklarını ifade eden Kaya, "2011'den bu yana yarattığımız Kaya Palazzo markasıyla üst gelir grubuna hitap edecek lüks oteller kurmayı planlıyoruz. İstanbul,  Ankara  ve hatta gelecek dönemde yurtdışına da açılmayı planlıyoruz. 

İngiltere'de böyle bir planımız var" dedi. 


Ankara'da otel inşaatının 2014 yılı sonuna doğru başlayacağını söyleyen Kaya, İstanbul'da da otel açmak istediklerini belirtti. Sahibi oldukları 9 otelin hepsinin kendilerine ait olduğunu ifade eden Kaya, "İstanbul'da kendi otelimizi inşa etmek istiyoruz. Uygun lokasyonda olursa işletmecilik yapmayı düşünürüz. Ancak ilk hedefimiz kendi otelimizi açmak" diye konuştu. 


Ünsal Ereke/ Habertürk Gazetesi


Geri Dön