10 / 05 / 2024

Kaya Palazzo Oteller zinciri

Kaya Palazzo Oteller zinciri

Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti...

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

Turistlerin tercihi küçük oteller!

Küçük Oteller Derneği Araştırma Eğitim ve Proje Sorumlusu Tekiner Kaya, Kapadokya'ya gelen her 100 turistten 53'ünün küçük otelleri tercih ettiğini bildirdi. Kaya bu durumun bölge ekonomisine katkı sağladığını söyledi.

Sanat Halı, 2014 ürünlerini tanıttı!

Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti...

Burak Kaya, Kaya Palazzo Golf Resort yatırımı ile ödüle layık görüldü!

Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya her yıl düzenlenen Gecce Mekan Oskarları töreninde 2013 yılının en iyi yatırımcısı ödülünü aldı. Kaya'ya plaketini ünlü sanatçı Orhan Gencebay verdi...

Kaya Palazzo ile lüks ve ihtişamlı bir tatil!

WATG imzasıyla Antalya Belek'te projelendirilen Kaya Palazzo Golf Resort, lüks hizmetiyle birlikte konfor ve kusursuz tasarımı bünyesinde barındırıyor. Ailece yapacağınız tatilin yanında geniş bir eğlence imkanı da sunuyor..

Kaya Holding Kaya Palazzo Oteli'ni büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor!

Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti...

TOKİ Kayaşehir Konutları'ndan son görüntüler!

TOKİ'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği TOKİ Kayaşehir Konutları'nı www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kayaşehir’de 250 bin kişilik kent yükseliyor!

Eski taş ocağının bulunduğu Kayaşehir’de TOKİ’nin inşa ettiği konutlar büyük ilgi görüyor. 65 bin konutun yapılacağı bölgeden daire alanlar da kârlı çıkıyor. Konutlar şimdiden yüzde 100’e yakın prim yapmış durumda

Kaya Palazzo Oteller zinciri Haberi

Kaya Palazzo Oteller zinciri


Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Ankara'da 2014 sonunda inşaata başlayacak olan şirketin, İstanbul'da da işletmecilik yerine ilk hedefi kendi otellerini açmak Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti. Yabancı ortakla yeni ihalelere katılacak Kaya Holding olarak yollarına inşaat, turizm ve Abant Su ile devam ettiklerini kaydeden Burak Kaya, grup olarak farklı sektörlere girmeyeceklerini hizmet verdikleri sektörlerde büyümek istediklerini belirtti. 


KONGRE MERKEZİ


Özellikle turizm ile ilgili özelleştirme ihalelerini takip ettiklerini belirten Kaya, "KKTC'de Ercan Havalimanı ve izmir Kruvaziyer Yat Limanı ihalelerine katıldık. Önümüzdeki süreçte de ihaleleri takip edeceğiz. Yabancı bir ortak ile bu konuda anlaşmalar yapabiliriz" diye konuştu. 

Belek'te Antalya'nın en büyük kongre merkezi için çalışmaları sürdürdüklerini...