10 / 05 / 2024

Kaya Palazzo Oteli yeni şubesi

Kaya Palazzo Oteli yeni şubesi

Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti...

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Nevşehir Uçhisar Kaya Oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu ihale 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

Kaya Holding Kartalkaya'daki kayak pistlerine her gün kar yağdıracak!

Geçen sezonu yeterli yağış olmadığı için hüsranla kapatan turizmciler bu yıl işi şansa bırakmadı. Kartalkaya'da 2 oteli olan Kaya Holding, 8 milyona aldığı makineyle her gün pistlere kar yağdıracak

Türkiye Yunanistan İş Forumu yarın gerçekleştirilecek!

Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenecek olan ‘Türkiye - Yunanistan İş Forumu’ 12 Kasım Çarşamba İzmir’ de, Kaya Termal Oteli’nde toplanıyor.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Kaya Palazzo Oteli yeni şubesi Haberi

Kaya Palazzo Oteli yeni şubesi


Antalya ve Kartalkaya'da üst gelir grubuna yönelik Kaya Palazzo Oteli'ni açan Kaya Holding şimdi markayı büyük şehirlere taşımaya hazırlanıyor. Ankara'da 2014 sonunda inşaata başlayacak olan şirketin, İstanbul'da da işletmecilik yerine ilk hedefi kendi otellerini açmak Antalya'da 250 milyon liralık yatırımla dokuzuncu otelini inşa etti. Yabancı ortakla yeni ihalelere katılacak Kaya Holding olarak yollarına inşaat, turizm ve Abant Su ile devam ettiklerini kaydeden Burak Kaya, grup olarak farklı sektörlere girmeyeceklerini hizmet verdikleri sektörlerde büyümek istediklerini belirtti. 


KONGRE MERKEZİ


Özellikle turizm ile ilgili özelleştirme ihalelerini takip ettiklerini belirten Kaya, "KKTC'de Ercan Havalimanı ve izmir Kruvaziyer Yat Limanı ihalelerine katıldık. Önümüzdeki süreçte de ihaleleri takip edeceğiz. Yabancı bir ortak ile bu konuda anlaşmalar yapabiliriz" diye konuştu. 

Belek'te Antalya'nın en büyük kongre merkezi için çalışmaları sürdürdüklerini...