28 / 06 / 2024

ING BANK'tan yeni konut kredisi kampanyası! 

ING BANK'tan yeni konut kredisi kampanyası! 

Avantajlı konut kredisi faiz oranları ile hayalinizdeki eve sahip olma imnaknını sunan ING Bank, konut kredisi seçenekleri ve başvuru süreci hakkında merak edilen detayları paylaştı.



ING Konut Kredisi ile çeşitli ödeme seçeneklerine göre en uygun konut kredisini belirlemek için mortgage uzmanlarına ulaşabilirsiniz. Buna göre, ister gelirinize göre sabit ödemeli, ister esnek ödeme planlı kredi seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Konut Kredisi Seçenekleri

ING Konut Kredisi'nde ihtiyaçlarınıza uygun çeşitli ödeme planları sunulmaktadır:

Eşit Taksitli Kredi Seçeneği

"Gelirim sabit, ödemelerim ve faiz oranım da sabit kalsın, ne ödeyeceğim şimdiden belli olsun" diyenler için uygundur. Bu seçenek ile aylık ödeme miktarınız sabit kalmaktadır.

Eşit Anapara Ödemeli Kredi Seçeneği

"Ben nasıl istiyorsam, ödeme planını öyle oluşturalım" diyorsanız, eşit anapara ödemeli kredi tam size göre. Bu seçenek ile anapara ödemeleriniz sabit olur, faiz ödemeleriniz ise zamanla azalmış olur.

Ara Ödemeli Kredi Seçeneği

"Taksiti giderek azalsın ya da artsın, ara dönemlerde ödeme yapayım" diyorsanız, ara ödemeli kredi seçenekleri size uygun olacaktır. Bu kredi türü, belirli dönemlerde ek ödeme yapmanıza olanak tanır.
 

Konut Kredisi Hesaplama Aracı

sondakika-24.com'da yer alan içeriğe göre; Konut kredisi başvurusunda bulunmadan önce, Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Kredi tutarı ve vade bilgilerini girerek aylık taksitlerinizi ve toplam geri ödeme miktarınızı hesaplayabilirsiniz.

 ING BANK tan yeni konut kredisi kampanyası! 

Örnek bir hesaplama ile;

Kredi Tutarı: 500,000 Türk Lirası.
Vade: 120 Ay
Aylık Taksit Tutarı: 16,093.92 Türk Lirası.
Faiz Oranı: Yüzde 3.14
Tahsis Ücreti: 2,500 Türk Lirası.
Toplam Maliyet Oranı: Yüzde 46.43
Toplam Geri Ödeme: 1,931,267.97 Türk Lirası.
Bu hesaplama, sadece eşit taksitli konut kredisi için geçerlidir ve belirtilen faiz oranları, konutu bulunmayan müşteriler için geçerlidir.

Konut Kredisi Başvurusu

ING Konut Kredisi hakkında detaylı bilgi almak ve başvurunuzu gerçekleştirmek için konut kredisi başvuru formunu doldurabilir veya size en yakın ING şubesini ziyaret edebilirsiniz. Öte yandan, randevu alarak mortgage uzmanlarımızdan yüz yüze danışmanlık hizmeti de alabilirsiniz.

BAŞVURU ADIMLARI NELERDİR?

Randevu Alın: Mortgage uzmanlarımızla görüşmek için ING web sitesinden veya mobil uygulamasından randevu alın.
Başvuru Formunu Doldurun: Gerekli belgeleri hazırlayın ve konut kredisi başvuru formunu doldurun.
Değerlendirme Süreci: Başvurunuz değerlendirildikten sonra, size en uygun kredi teklifi sunulacaktır.
Kredi Onayı: Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra, evinizin ekspertiz süreci tamamlanır ve ipotek işlemleri gerçekleştirilir.
Kredi Kullanımı: Krediniz kullanıma hazır hale gelir ve ev sahibi olma yolundaki son adımı atabilirsiniz.
Sigorta ve Diğer Masraflar: Konut kredisi kullanırken, toplam maliyete kredi tahsis ücreti, ekspertiz ve ipotek tesis bedeli dahildir. Ancak, toplam maliyet oranına sigorta dahil edilmemiştir. Konut sigortası ve diğer sigorta ürünleri hakkında bilgi edinmek ve satın almak için de ING'den destek alabilirsiniz.

Emekliler dikkat! Maaşa ek 18 bin TL ödeme yarın sona eriyor: ING emekli promosyon!

ING emekli promosyonunda son dakika müjdesi! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle  hesaplara tam 18 bin TL yatırılıyor!

ING'den emekliye yepyeni Mart 2024 paketi! İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön