08 / 05 / 2024

ING'den emekliye yepyeni Mart 2024 paketi! İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi!

ING'den emekliye yepyeni Mart 2024 paketi! İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi!

ING Bank resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu yeni emekli promosyonu kapsamında hesaplara yatıracağı tutarı açıkladı. İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi...



Milyonlarca emekli tarafından yakından takip edilen emekli maaş promosyonu Mart 2024 kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bankalar yeni kampanyalarını peş pe açıklarken, emekliler de en çok promosyon ödemesi yapan bankayı araştırıyor. 

Peki ING Bank emeklilere ne kadar promosyon veriyor? ING emekli paketinde neler var? 


ING BANK’TAN MART 2024 PAKETİ


Verilen bilgilere göre emekli müşterilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan ING Bank hazırladığı emekli paketiyle pek çok kişinin de dikkatini çekti. Maaşlarını zamlı olarak alan emekli vatandaşlar için üçlü ödeme imkanı sunan bankanın emekli paketi içerisinde emekli maaş promosyonu ek promosyon ve ihtiyaç kredisi mevcut.

ING den emekliye yepyeni Mart 2024 paketi! İşte adım adım 30 bin TL alma rehberi!

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere sunduğu ödemeler son güncellemelerle değişti. En düşük emekli maaşının 10 bin liraya çıkmasının ardından tüm emeklilere tek tarife üzerinden emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

ING Bank'ın konu ile ilgili olarak açıkladığı ödeme kalemi de yine emeklilere özel olarak sunulan ek promosyon oluyor. Söz konusu bu ödemeden yararlanmak için emekli müşterinin otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekli. Verilecek olan her bir fatura talimatı karşılığı olarak ING Bank müşteriye bin Türk Lirası tutarında ödeme yapıyor. 5 faturaya kadar ödeme alınabiliyor ve bu çerçevede de bir emekli müşteriye en çok 5 bin Türk Lirası ek promosyon ödemesi verilmiş oluyor.

Paket kampanyanın son aşaması da 15 bin liralık ihtiyaç kredisi olarak belirtiliyor. Emeklilere tam 36 ay vadeli ve özel bir faiz oranı ile sunulan bu ihtiyaç kredisinin taksitleri müşterinin maaşından her ay düzenli şekilde kesiliyor. Böylelikle de emekli müşteriler paket çerçevesinde 15 bin lira ihtiyaç kredisinin ödeme tutarını hemen kullanabiliyor.

Duyurulan söz konusu paket kapsamında emekli vatandaşlara ING Bank tarafından 10 bin liralık maaş promosyonu, 5 bin liralık ek promosyon ve 15 bin lira da ihtiyaç kredisi olacak şekilde 30 bin Türk Lirası tutarında nakit ödeme yapılıyor.

 

Yüzde 25 zam sınırı kiracı fırsatçılığı oluşturdu! Cem Seymen: Ev sahipleri mağdur, üzgün, yorgun!

Ramazan pidesi yüzde 80 zamlandı! Vatandaş yarım ve çeyrek pide tedavüle çıksın dedi

Ziraat Bankası'ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat'ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!


Geri Dön