27 / 04 / 2024

ING'den emeklilere yepyeni Nisan 2024 paketi! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatırılacak!

ING'den emeklilere yepyeni Nisan 2024 paketi! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatırılacak!

ING Türkiye, emekli vatandaşların yakından takip ettiği promosyon tutarında artışa gitti. Peki ING'nin emekli promosyonu ne kadar? İşte ING emekli Nisan 2024 paketi...



Başlattığı kampanyalarla dikkat çeken ING Türkiye, emekli vatandaşlara yönelik koşulsuz nakit promosyon tutarlarına artışa gitti. ING'nin resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan emekliler, maaş tutarlarına göre ek koşulsuz 12 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit promosyon alabiliyor.

ING tarafından paylaşılan detaylara göre maaşlarını ilk kez ING’ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin Türk Lirası'na ulaşan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin Türk Lirası'na varan nakit promosyon fırsatından faydalanabilecek.

ING EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli vatandaşlar ING Mobil’de bulunan Cebimdeki Danışman sayesinde görüntülü görüşmeyle danışmanlara uzaktan bağlanarak, e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ING şubelerine gelip emekli maaşlarını ING'ye taşıyabiliyor. ING tarafından paylaşılan detaylara göre yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan yararlanabiliyor. 

ING den emeklilere yepyeni Nisan 2024 paketi! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatırılacak!

15 BİN TL'YE VARAN PROMOSYON FIRSATI

ING'nin yaptığı açıklamalara göre, 12 bin Türk Lirası'na ulaşan ek koşulsuz nakit promosyonundan 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli maaşlarını 3 sene boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler faydalanabiliyor.

Emekli maaşlarını ING’den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları, 10 bin Türk Lirası'na kadar ise 5 bin Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası- 15 bin Türk Lirası arası ise 8 bin Türk Lirası, 15 bin Türk Lirası ya da 20 bin Türk Lirası arası ise 10 bin Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası ve üzeri ise 12 bin Türk Lirası ek koşulsuz nakit promosyon alabiliyor. 

Ayrıca söz konusu ödeme dışında 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk defa emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk defa nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, 3 adet ve üzerinde verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 Türk Lirası, toplamda da en fazla 3 bin Türk Lirası ek nakit promosyon kazanabilecek.

 

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Kiracılar dikkat! Ev sahibinize karşı haklarınızı biliyor musunuz? 


Geri Dön