04 / 05 / 2024

ING’den müjdeli haber geldi! İlk kez ING’li olanlar kazanacak!

ING’den müjdeli haber geldi! İlk kez ING’li olanlar kazanacak!

Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak. İşte detaylar…



Yenilikçi banka ING, resmi internet sitesinden yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan bu yeni kampanyayla ilk kez ING’li olanlar kazanacak.

ING’den açıklanan yeni kampanyaya göre, 20 bin TL’ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanarak nakit iade avantajından faydalanabileceksiniz.

Kredi faizi ne olursa olsun, yüzde 0,99 oranında yansıyacak. Bu kampanyadan yararlanmak için Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli.

Peki, ING’den açıklanan bu kampanyanın detayları nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön