29 / 04 / 2024

ING'den SSK ve Bağkur emeklilerine son dakika Nisan 2024 paketi! Emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak!

ING'den SSK ve Bağkur emeklilerine son dakika Nisan 2024 paketi! Emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin merakla beklediği yeni promosyon tutarlarının resmi internet sitesi üzerinden açıklayan ING Türkiye, emeklilere tam 15 bin TL yatıracak. İşte ING emekli paketi ile ilgili merak edilen detaylar...



Merakla beklenen Nisan 2024 paketi ile dikkat çeken ING Türkiye, emeklilere yönelik koşulsuz nakit promosyon tutarlarında artışa gitti.  ING'nin resmi web sitesinde açıklanan detaylara göre emekli maaşlarını ING Türkiye’ye taşıyan SSK ve Bağkur emeklileri maaş tutarlarına göre ek koşulsuz 12 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit promosyon alabiliyor.

ING tarafından verilen bilgilere göre maaşlarını ilk kez ING’ye taşıyan emekli vatandaşlar vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin liraya ulaşan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 15 bin TL alabiliyor.

ING den SSK ve Bağkur emeklilerine son dakika Nisan 2024 paketi! Emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak!


ING EMEKLİ PROMOSYONU NİSAN 2024 NASIL ALINIR?

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşlar ING Mobil’deki Cebimdeki Danışman ile görüntülü görüşme gerçekleştirerek danışmanlara uzaktan bağlanıp e-Devlet Kapısı üzerinden veya bunun dışında ING Türkiye şubelerine giderek emekli maaşlarını ING'ye taşıyabiliyor. ING tarafından paylaşılan detaylara göre yeni emekliler ve EYT ile emekli olan vatandaşlar da emekli maaş promosyonu alabiliyor. 

15 BİN TL PROMOSYON MÜJDESİ


ING'nin paylaştığı detaylara göre, 12 bin Türk Lirası'na ulaşan ek koşulsuz nakit promosyonundan 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında emekli maaşını 3 sene boyunca ING’den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler faydalanabiliyor.

Emekli maaşlarını ING Türkiye'den almaya başlayanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları, 10 bin Türk Lirası'na kadarsa 5 bin Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası- 15 bin lira Türk Lirası ise 8 bin Türk Lirası, 15 bin Türk Lirası veya 20 bin Türk Lirası arasındaysa 10 bin Türk Lirası, 20 bin Türk Lirası ve üzeri ise 12 bin Türk Lirası ek koşulsuz nakit promosyon alabiliyor. 

Yine ING'nin resmi internet sitesindeki bilgilere göre 28 Mart 2024-30 Nisan 2024 tarihleri arasında ING Türkiye’den ilk kez emekli maaşını alacak olan ve bu tarihler arasında ilk defa nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatırılmış olan emekli maaş müşterileri, 3 adet ve üzerinde verecekleri her otomatik fatura talimatına 600 lira olacak biçimde toplam olarak da en çok 3 bin Türk Lirası ek nakit promosyon alabiliyor. 

İstanbul'un dönüşümünde asbest riski: 2000'den önceki binalar bu şekilde dönüşmeli!

Son 11 senede yabancıların Türkiye’de aldığı konut sayısı 385 bine dayandı! Vatandaşlığı alan ülkesine dönüyor!

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...


Geri Dön