03 / 05 / 2024

İngiltere'nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

İngiltere'nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

Dolar önce düşecek, sonra patlayacak! Ünlü İngiliz bankası doların 16 liraya çıkacağı tarihi net olarak açıkladı ve tarih verdi



Geçtiğimiz aylarda dolar kurunda yaşanan sert iniş ve çıkışlar Türkiye ekonomisini bir hayli zorladı. Şu sıralar 13.5 liradan işlem gören dolar için İngiltere merkezli banka, doların 16 liraya yükseleceğini iddia etti.  

İngiltere nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

Geçtiğimiz aylarda dolar kurunda yaşanan sert iniş ve çıkışlar Türkiye ekonomisini bir hayli zorlarken TL'nin dolar karşısında değer kaybetmesine de sebep oldu. İngiltere merkezli bankadan Türkiye ekonomisine ilişkin uyarı ve analiz geldi. 20 Aralık 2021 tarihinde 18 TL'lik rekor seviyeye ulaşan dolar kuru 13.5 TL'ye kadar gevşedi. İngiltere bankası doların hareketleneceğini ve 16 liraya çıkacağını iddia etti. Banka, bunun için de kesin tarih verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön