20 / 05 / 2024

İngiltere'nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

İngiltere'nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

Dolar önce düşecek, sonra patlayacak! Ünlü İngiliz bankası doların 16 liraya çıkacağı tarihi net olarak açıkladı ve tarih verdi



Medya Tava'da yer alan habere göre; Standard Chartered Bank, 2022 ve 2023 için dolar ve Türk Lirası tahminini yenilerken kur korumalı Türk lirası mevduatın kamu maliyesi üzerinde risk meydana getirdiğini belirtti. Standard Chartered Bank gelecek aylarda doların ne kadar olacağı üzerine bir rapor yayınladı. 

İngiltere nin dev bankasından dolar iddiası! Dolar 16 TL olacak!

Rapora göre; , 2022 senesinin ilk çeyreğinde doların 14 Türk Lirası olacağına dikkat çekerken, dolar kuru tahminini 2022'nin ikinci çeyreği için 11 Türk Lirası'ndan 16 Türk Lirası'na çıkardı.

Döviz kurlarında son durum!

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Dolar ve Euro'da son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön