29 / 04 / 2024

Inistanbul Gala Davutpaşa satış ofisi iletişim!

Inistanbul Gala Davutpaşa satış ofisi iletişim!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inistanbul Gala Davutpaşa satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.



Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje toplam 788 adet daireden meydana geliyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa sosyal etkinlikleri arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi ortak donatı alanları yer alıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Proje  80 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşin ödemelerde 30 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Projede aylık taksit miktarı ise 2 bin 100 TL olarak belirlendi. 


Konum bilgisine göre proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa projesinde daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında olan projede daire teslimleri 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanıyor.


Inistanbul Gala Davutpaşa satış ofisi iletişim!

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön