29 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala Topkapı nerede?

Inİstanbul Gala Topkapı nerede?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Konutları İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Teslimlerin 3 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Gala Topkapı nerede?



"Inİstanbul Gala Topkapı nerede?" sorusuna eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yanıtını verebiliriz. 


Daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin bulunduğu Inİstanbul Gala'da teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında yapılması öngörülüyor. Projede 3 bin 565 konut ile birlikte 16 ticari ünite yer alıyor. 


Davutpaşa  Inİstanbul Gala  Rezidans Nef ve İş Gayrimankul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Banka kredisine uygun olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala Konutları mescit ve kapalı otopark, sinema, yüzme havuzu, oyun alanları, kreş, futbol alanları, güvenlik, asansör, basketbol sahası gibi sosyal olanaklara sahip. 


Inİstanbul Gala Topkapı nerede?

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Gala Nef İş GYO iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön