21 / 07 / 2024

İnovasyon Konferansı 5 Mayıs'ta yapılacak!

İnovasyon Konferansı 5 Mayıs'ta yapılacak!

Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğu 'nda 5 Mayıs Perşembe günü YEM Etkinlik Salonu 'nda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından gerçekleştirilecek “Yapı Sektöründe İş Mükemelliği ve İnovasyon ” Konferansı için geri sayım başladı....  




Dünyada 46 ülkede 200 'den fazla üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber Türkiye, Yapı Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen “Yapı Sektöründe İş Mükemmelliği ve İnovasyon ” Konferansı 'nı, sektör çalışanlarıyla buluşturuyor.

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği olarak “inovasyon ”u konu edinen konferansta, yerli ve yabancı uzmanların vereceği bilgiler ışığında, sektörde bu alana yatırım yapan firmalar inovasyonun haritasını çizecekler. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan konferansın ana sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Saint-Gobain Weber Genel Direktörü Levent Gökçe, “Sektörümüz adına yenilikçi bir bakış izliyor, Saint-Gobain Weber olarak “inovasyon ”un önemini vurgulamak istiyoruz. Verimlilik, kalite ve rekabeti sağlamak için müşterilerimizin inovasyon sürecine dahil edilmesini hedefliyoruz ' ' dedi.

Açılış konuşmasını Levent Gökçe 'nin gerçekleştireceği konferansın anahtar konuşmacıları; yalın operasyonlar, süreç mükemmelliği, stratejik planlama, tasarım, inovasyon ve organizasyonel dönüşüm alanında Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya 'ya dağılmış 15 uluslararası ofisi ve 20 'yi aşkın ülkede aktif müşterisiyle dünyadaki en büyük bağımsız servis sağlayıcılardan biri olan BMGI 'nin Avrupa Genel Müdürü Greg Kinsey ve BMGI Türkiye Genel Müdürü Tevfik Durmuşoğlu olacak.

Hedefimiz inovasyonun devamlılığını sağlamak
Weber Türkiye olarak geliştirdikleri inovatif yaklaşımın, uluslararası ar-ge deneyimiyle birleştirdikleri köklü yerel bilgilerden ileri geldiğini vurgulayan Gökçe, “ Tozumayan seramik yapıştırıcısını Türkiye 'de ilk defa 2008 yılında biz ürettik. Özel formülasyon yapısı ve üretim teknolojisi sayesinde weber konfor serisi diğer standart yapıştırma harçlarından farklı olarak, dökülme ve karıştırılma anında ortama yayılan toz zerreciklerini önlüyor. Herşeyden önce usta dostu bir ürün çünkü uygulayıcılara daha rahat nefes aldıkları konforlu bir uygulama imkanı sunuyor. Bunun yanısıra mekan içerisindeki yüzeylerde oluşan toz birikimine de son veriyor ” dedi.

Yatırım gerektiren özel bir üretim teknolojisi kullanarak ürettikleri konfor serisi ürünlerinin seramik yapıştırıcıları pazarında yeni bir dönemi başlattığını belirten Gökçe, konfor serisi ürünlerinin tozsuz bir ortam ve rahat uygulama imkanı sağlamasıyla uygulayıcılar tarafından özellikle tercih edildiğini vurguladı.

“Bizim işimiz pazara yenilikçi çözümler sunarak Türkiye 'de sektörün gelişimine katkıda bulunmak ” diyen Gökçe, “Bu alanda yüklendiğimiz sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Hedefimiz inovasyonun devamlılığını sağlamak ”   ” diyerek sözlerini tamamladı.


Geri Dön