10 / 05 / 2024

İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatları merak ediliyor. Bu hafta peş peşe zam gelen demir fiyatları yükselişe geçerken güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira?



İnşaat demir fiyat listesi müteahhitler ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Demir fiyatlarına hafatnın başından itibaren zam geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları tavan yaptı. 

MMMT Demir firması yöneticisi Muzaffer Küçükdoğan, döviz kurlarının etkisi ile fiyatlanan demir fiyatları ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Müteahhitler demir alımlarına hız verdiler. 2020 yılında 3 bin 700, 3 bin 800 lira bandında olan demir bugün 16 bin lira bandında. Zaman zaman dövize endeksli olarak düşmesine rağmen yatırımcısına para kazandırdı”dedi. 

Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları ne kadar? 27 Ocak 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön