27 / 04 / 2024

İnşaat firmaları Ukraynalı yatırımcılarla buluşuyor!

İnşaat firmaları Ukraynalı yatırımcılarla buluşuyor!

"Home in Turkey" projesinde yerini alan inşaat firmaları Ukraynalı alıcı ve yatırımcılarla buluşacak.



"Home in Turkey - Türk Gayrimenkul Projeleri Tanıtım Günleri" başlığı altında düzenlenecek etkinlikte Türkiye'nin önde gelen inşaat kuruluşlarının projeleri tanıtılacak.


Think Free - Etkinlik & Seyahat Hizmetleri ile IMC Production tarafından 19-20 Ekim 2012 tarihleri arasında Kiev'de düzenlenecek olan "Home in Turkey - Türk Gayrimenkul Projeleri Tanıtım Günleri"nde, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmaları Ukraynalı potansiyel alıcı ve yatırımcılarla bir araya gelecek, projelerinin tanıtımı ve satışını gerçekleştirecekler. İnşaat firmalarının yoğun ilgi gösterdiği "Home in Turkey" tanıtım günleri için rezervasyonlar devam ediyor. 


Ukrayna'nın gözü Türkiye'de


Yeni yasal düzenlemelerin getirdiği kolaylıklar ve mütekabiliyet yasasının ardından yabancıların Türkiye'den emlak alımları da ivme kazandı. Türkiye emlak pazarına büyük ilgi gösteren ülkeler arasında bulunan Ukrayna ise, Türkiye'ye yalnızca bir saatlik uçuş mesafesi olması, turistik tercih bakımından öncelikli ülke olması ve kültürel yakınlık gibi nedenler dolayısıyla büyük ilgi görüyor ve Türkiye emlak pazarını son derece cazip kılıyor.


Kiev'in ünlü beş yıldızlı oteli Fairmont Grand Holel'de düzenlenecek olan "Home in Turkey" buluşmasında Türkiye'yi yakından tanıyan Ukraynalı yatırımcılar ve potansiyel alıcılar hazır bulunacak. Özel davetli katılımcılar arasında Ukraynalı üst düzey bürokratlar, iş dünyasının tanınmış simaları, yatırımcılar, yatırım bankacıları, gayrimenkul geliştiricileri, uluslararası emlak alıcıları, ikinci ev yatırımcıları, yatırım ajansları, emlak pazarlama şirketleri ve uzmanları yer alıyor. 


Geniş kapsamlı tanıtım


Büyük buluşma öncesinde Kiev'de "Home in Turkey" tanıtım günlerini duymayan Ukraynalı kalmadı. Gerçekleştirilen büyük tanıtım kampanyası kapsamında şehrin dört bir yanında outdoor çalışmaları yapıldı, basın ve haber ajanslarına duyurular geçildi, gayrimenkul ve iş adamlarına özel tanıtımlar gerçekleştirildi.


Geri Dön