09 / 05 / 2024

İnşaat sektörü İstanbul'u da büyütüyor!

İnşaat sektörü İstanbul'u da büyütüyor!

2014 yılının ılımlı bir seyirle başlayıp hareketli bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 ağustos ayında yükselişe geçen konut sektörünün ekim ayında zirve yaptığım hatırlattı.



2014 yılının ılımlı bir seyirle başlayıp hareketli bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2014 ağustos ayında yükselişe geçen konut sektörünün ekim ayında zirve yaptığım hatırlattı. Sinpaş GYO'nun da 2014 yılım proje ve verimlilik yılı ilan ettiğini belirten Gacemer "Hedeflerimizi açıklarken geçen yılın üzerine çıkacağımızı söyledik. Bugün itibariyle 1.300'ün üzerinde satış gerçekleştirdik. Aralık ayında bu ivmeyi sürdürerek yılı kapatacağız. Üçüncü çeyrek verilerini geçen yılın aynı dönemine kıyasladığımızda geçtiğimiz yılın satış adetlerinin yüzde 85 üzerindeyiz. Bu yıl bizim için verimlilik yılı, lansmanlar yılı. 40. yaşımızı kutladığımız 2014 yılında toplamda 1.850 konutluk 5 projeyi lanse ederek yeni sahipleriyle buluşturduk. Bunlar İstanbul Atakent'te Ege Yakası ve Karşıyaka Rezidans, Ankara'da Incek Blue ve Incek Green, İstanbul Sancaktepe'de Aydos Country" dedi. 


YENİ ŞEHİRLER PRİM YAPCAK 

2015 yılında konut sektörünün 2014'e paralel bir gelişme sergileyeceğini düşündüklerini belirten Seba Gacemer, ülke büyüme oram beklentisinde yüzde 3 civarında bir büyüme öngördüklerini kaydetti. Sektörün büyümesinin İstanbul'un büyümesine de vesile olduğununu söyleyen Gacemer " Üçüncü köprü ve üçüncü havalimanına bağlantı yolu olan araziler, şehir merkezinde dönüşüme uğrayan alanlar 2015 itibariyle yine prim yapmaya devam edecek. Şile ve Tem Otoyolu bağlantıları ve Üçüncü Köprü bağlantısı bulunan ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafedeki Sultanbeyli Anadolu yakasının gözde bölgelerinden biri olacak. 


SANCAKTEPE-ÇEKMEKÖY HATTI

Çekmeköy Sancaktepe hattı hem ulaşım ağlan hem de yaşam kalitesi nedeniyle tercih edilen lokasyonlardan biri olmaya devam edecek. Üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı bağlantı yollarına yakınlığı, raylı sistemlerin bağlantı noktası ve Atatürk Havalimanı ile 15 dakika mesafedeki Küçükçekmece Atakent, Avrupa vakasının parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Dolmabahçe tüneli, bir yanda Şişli bir yanda Taksim hattı ve E5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ile dikkat çeken Bomonti bölgesi yükselişe geçecek. Şehir merkezindeki rezidans yaşamı, detayların düşünüldüğü ayrıcalıklı yaşam anlayışı tercih edilecek" diye konuştu. 


HASAT YILIMIZ OLACAK 

Yeni dönemle ilgili plan, proje ve hedeflerine ilişkin bilgi veren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer şunları söyledi: "İstanbul'da Bomonti, Ankara'da Oran ve GOP projelerimizin tasarım çalışmalarında son aşamaya geldik. 2014 yılında tohumlarını ektiğimiz farklı lokasvorüardaki bu projelerimizin güzel mahsüllerini 2015 yılında alacağız. 2015 hasat yılımız olacak." 


Star ek


Geri Dön