08 / 05 / 2024

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternet sağlayıcısı TurkNetten öğrencilere özel yeni kampanya geldi Yeni reklam filminde ayrıntılardan bahseden Turknet, öğrencilere indirim müjdesi verdi. 



Öğrencilere için yeni proje yoldadır
Geçen ay aldığı zam kararıyla tepki toplayan TurkNet, öğrencilere özel indirimli tarifenin sinyalini vermişti. TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, öğrencilerin yüzünü güldürecek bir çalışmaları olduğunu belirtti. Buna ek olarak ev içindeki akıllı cihazların internet kullanımını uzaktan yönetebileceğimiz bir geliştirme hazırlığında olduklarını söyledi. 

TurkNet ayrıca taahhütsüz, kotasız ve yüksek hızlı internete vurgu yaptığı “Onaylamıyorum” reklam kampanyasını başlatıyor. TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, yeni reklam kampanyası hakkında şu ifadelere yer verdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön