09 / 05 / 2024

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternet sağlayıcısı TurkNetten öğrencilere özel yeni kampanya geldi Yeni reklam filminde ayrıntılardan bahseden Turknet, öğrencilere indirim müjdesi verdi. 



“Bu kampanyayla sabit internette tüketiciyi bloke eden, üretimi ve eğitimi yavaşlatan, problemlerin altını çizmekteyiz. Eşit indirme ve yükleme hızı sağlayan İLK ve TEK operatör olduğumuzu söylemekteyiz. Yeni reklam kampanyamızın, kullanıcı yorumları ve ihtiyaçları için gerçek bir ses olacağına yürekten inanıyoruz. Tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısı yapmaktayız”

TurkNet’in internet kullanıcılarının onaylamadığı noktaların altını çizdiği iki yeni reklam filmi, yarın itibarıyla televizyonda ve dijital mecralarda gösterime girmiş olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön