29 / 04 / 2024

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.



Xiaomi, amiral gemisi konumunda olan 13 model ailesini Aralık 2022'de tanıtmıştı. Ardından Xiaomi 13 ve 13 Pro Türkiye'de satışa sunuldu. Şimdi ise sıra, ailenin en büyüğü olan Xiaomi 13 Ultra'da. Xiaomi'nin bugünkü Twitter paylaşımıyla birlikte, 13 Ultra için kesinleşen çıkış tarihi ve özellikleriyle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Aşağıda, Xiaomi 13 Ultra hakkında bilinenler yer almaktadır.

 iPhone dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra nın tanıtım tarihi belli oldu!

Tüm dünyada Nisan ayında tanıtılacak!

Xiaomi, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Leica Camera ile yaptığı ortaklıkla öne çıkan Xiaomi 13 Ultra modelinin Nisan 2023 itibariyle dünya genelinde satışa sunulacağını açıkladı. Leica ile yapılan ortaklık sayesinde, 13 Ultra'nın kamera özellikleri daha da geliştirilerek profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunulması hedefleniyor. Xiaomi, bu ortaklıkla birlikte 13 Ultra modelinin özelliklerinde fotoğrafçılığın önemli bir yer tutacağını belirtiyor.


Geri Dön