16 / 06 / 2024

iPhone'u olan herkes denemeli! İşte gizli iOS 16 özellikleri

iPhone'u olan herkes denemeli! İşte gizli iOS 16 özellikleri

İOS 16'da tanıtılan,  yeniden tasarlanmış bir kilit ekranı ve e-postaları ve metin mesajlarını gönderme  yeteneği gibi  tüm önemli özelliklerin altında , daha az bilinen birçok araç ve ayar vardır. İşte o ayarlar.



Gizli ve Son Silinmiş albümler artık parola korumalı

Fotoğraflar uygulamasındaki Gizli albüm, herkesin kolayca bulabileceği düşünüldüğünde, açıkça gizli değildir. Bu, özel fotoğrafları ve videoları yeterince  gizlemeyi pratik yapmaz. Apple'ın Hidden albümünü "görünmez" yapma seçeneği olsa da, telefonunuza erişimi olan herhangi biri onu tekrar görünür yapabilir 
ve içindeki her şeyi görebilir.

iOS 16 sayesinde artık Hidden albümünü kilitleyebilirsiniz. Bu özelliği açmak için aslında hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Kontrol etmek isterseniz, Fotoğraflar uygulamasını başlatın ve ekranın altındaki Albümler sekmesine gidin. Aşağı kaydırırsanız, Gizli ve Son Silinmiş albümlerin yanında küçük bir kilit göreceksiniz . 

Bu albümlerin içeriğini görüntülemek için Face ID'yi veya parolanızı kullanmanız gerekir.
Favori sekmelerinizi Safari'de sabitleyin Safari, açık sekmelerinizi 500 ile sınırlıyor ve bu sınıra yaklaşıyorsanız, tam olarak aradığınız sekmeyi bulmak oldukça zor olabilir.  Sonsuz bir şekilde kaydırabilirsiniz, ancak artık tam olarak aradığınız sekmeyi bulmanın daha kolay bir yolu var. 

iPhone u olan herkes denemeli! İşte gizli iOS 16 özellikleri

Safari'de, açık bir sekmeye basarsanız, artık Sekmeyi Sabitle seçeneğine sahipsiniz . Bu, sekmeyi Safari'nin üst kısmına taşıyacak ve orada kalıcı olarak sabitlenmiş küçük bir sekme önizlemesi olarak bulunacak ve daha sonra görüntülemek için dokunabilirsiniz. Bir sekmeye basıp sabitlemeyi kaldırırsanız, açık sekmeler ızgaranızda ilk sıraya taşınır.

Samsung Galaxy Buds2 İçin harika bir güncelleme geldi! Bu yenilik şarj dostu

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi


Geri Dön