03 / 05 / 2024

Irak'ta kaçırılan Nurol İnşaat işçileri ailelerine kavuştu!

Irak'ta kaçırılan Nurol İnşaat işçileri ailelerine kavuştu!

Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan Türk işçilerden Seviniş, Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki ailesiyle buluştu. Özel uçak "ANA" ile Ankara'ya getirilen 16 Türk işçiden Seviniş, evine sağ salim ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.



Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan Türk işçilerden Mustafa Kemal Seviniş, Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki ailesine kavuştu.


Özel uçak "ANA" ile Ankara'ya getirilen 16 Türk işçiden Seviniş, evine sağ salim ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.


Gözyaşları içinde oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Mezbure Seviniş, evladının arkadaşlarıyla kaçırıldığı haberini aldıklarında çok korktuklarını ve üzüldüklerini söyledi.


Oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Seviniş, "Rehinelerin kurtarılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bayramımız buruk geçmişti. Şimdi oğluma kavuştum, bayramı yaşıyorum" diye konuştu.


Serpil Seviniş de eşine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını, kızı 13 yaşındaki Leyla ile çok sevindiklerini söyledi.


Mustafa Kemal Seviniş de evine, ailesine ve sevdiklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Zor ve endişeli günler geçirdik. Kendimizden vazgeçmiştik ama sevdiklerimizi düşünüyorduk. Özgürlüğe kavuşmamızda emeği geçen Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Bağdat Konsolosluğu yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah devletimizden razı olsun" ifadesini kullandı.


Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 16 Türk işçi, özel uçak "ANA" ile Ankara'ya getirilmişti.


AA


Geri Dön