18 / 05 / 2024

nural inşaatın kaçırılan işçileri

nural inşaatın kaçırılan işçileri

Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan Türk işçilerden Seviniş, Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki ailesiyle buluştu. Özel uçak "ANA" ile Ankara'ya getirilen 16 Türk işçiden Seviniş, evine sağ salim ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

AB’nin Yeşil Mutabakat kanunu inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

24 Haziran 2021 tarihinde kanunlaşan Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı – EU Green Deal’ yasası inşaat malzemeleri sektörünü nasıl etkileyecek?

Kalekim inşaat malzemeleri sektörüne katkı sağlayacak! 

Kale Holding Mali İşler Direktörü (CFO) Haluk Alperat, Kalekim'in halka arz sürecine ilişkin düzenlenen basın toplantısında ilerleyen günlerde inşaat malzemeleri sektörü portföyüne katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Yeni AKM inşaatının yüzde 82'i tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019'da temeli atılan AKM binasının inşaatının yüzde 82'i tamamlandı.

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

nural inşaatın kaçırılan işçileri Haberi

nural inşaatın kaçırılan işçileri

Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan Türk işçilerden Mustafa Kemal Seviniş, Adana'nın Yumurtalık ilçesindeki ailesine kavuştu.


Özel uçak "ANA" ile Ankara'ya getirilen 16 Türk işçiden Seviniş, evine sağ salim ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.


Gözyaşları içinde oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Mezbure Seviniş, evladının arkadaşlarıyla kaçırıldığı haberini aldıklarında çok korktuklarını ve üzüldüklerini söyledi.


Oğluna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Seviniş, "Rehinelerin kurtarılmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bayramımız buruk geçmişti. Şimdi oğluma kavuştum, bayramı yaşıyorum" diye konuştu.


Serpil Seviniş de eşine kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını, kızı 13 yaşındaki Leyla ile çok sevindiklerini söyledi.


Mustafa Kemal Seviniş de evine, ailesine ve sevdiklerine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Zor ve endişeli günler geçirdik. Kendimizden vazgeçmiştik ama sevdiklerimizi düşünüyorduk. Özgürlüğe kavuşmamızda emeği geçen Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Türk...