02 / 05 / 2024

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

İş arayan mühendisler için düğmeye basıldı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! İşte detaylar!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılan açıklama kapsamında kurum içinde çalışacak personel alımı yapılacak. İşte iş arayan mühendisler için yayımlanan ilanın detayları!



BUSKİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce yapılacak olan alım bağlamında adayların Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklar Hakkında Sınav ve Atama Yönetmeliği’ne görev başvuru yapabileceği bilgisi verildi. Yayınlanan ilan kapsamında kurum çatısı altında 3 çevre mühendisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek alımlar için adaylarda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almaları şartı bulunmaktadır.

BUSKİ MÜHENDİS ALIMI ŞARTLARI NELER?

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü çatısı altında yapılacak olan personel alımları için adaylardan istenen şartlar şu şekilde belirtilmiştir;

  • T.C vatandaşı olması gerekmektedir.
  • Adayların kamu haklarından mahrum olmaması gerekir, bununla birlikte
  • Erkek adayların da askerlik ile ilişiğinin bulunmaması gerekir.

İş ilanına başvuru yapacak adaylardan istenen genel şartların yanında bir de özel şartlar talep ediliyor. Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü bağlamında yapılacak alımlar için adaylardan istenen özel şartlar şu şekilde belirtilmiştir;

  • Başvuru yapacak adayların çevre mühendisliği bölümünden mezun olmuş olması gerekir,
  • YDS sınavından D düzeyinde puan alınmış olması gerekir,
  • KPSS P3 puan türünden de adayların en az 70 puan alması şartları bulunuyor.

BAŞVURU TARİHLERİ!

  • Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü çerçevesinde gerçekleştirilecek olan personel alımları için adayların 5 ile 6 Haziran tarihleri arasında başvuruların yapılması istenir.

Geri Dön