05 / 05 / 2024

İş arayanlar dikkat! Getir artık iş de getirecek!

İş arayanlar dikkat! Getir artık iş de getirecek!

Çalışan ve iş arayan kişilere dönük yeni uygulama Getirİş kullanıma açıldı! Tüm kullanıcılar faydalanabilecek! Peki, Getirİş nedir? Getirİş nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar...



YAKINDAKİ İŞ GETİRİŞ

Getir, çalışan ve iş arayan kişilere yönelik yeni hizmeti Getirİş’i kullanıcılarına sundu! Getirİş, konum esaslı servisiyle iş ve çalışan arayanların kişilerin birbirini bulmasını kolaylaştıracak. Getir, yakınlarında iş bulmayı sağlayarak yolda geçirilen zamanı kısaltacak.

“Yakınındaki İş, Getirİş” mottosuyla 81 şehirde eş zamanlı faaliyete geçen Getirİş, kişilerin canlı harita üzerinden iş arayanların profillerini, iş ilanlarını ve verdikleri hizmet detaylarını kolayca görebilecek. Bu özellikler de Getirİş’i benzer servislerden ayırıyor.

Getirİş’te, çalışan arayan işletmeler,  ön muhasebe elemanından satış temsilcisine, garsondan kuryeye istedikleri pozisyon ile ilgili çalışma bilgilerini girerek ücretsiz ilan verebiliyor. İş arayan kişiler de ister meslekleriyle ilgili bilgileri, ister sundukları hizmeti açıklayan bilgileri verip, kullanıcıların kendilerine ulaşmalarını sağlayabiliyor.

Çağrı merkezi uzmanından elektrikçiye, özel ders öğretmeninden ev temizliğine kadar farklı hizmet gruplarında da çalışan ve iş arayan kişiler Getir'in yeni girişimi Getirİş’te buluşuyor.

İş arayanlar dikkat! Getir artık iş de getirecek!

GETİRİŞ'DE GÜVENLİK ÖN PLANDA

Getirİş’te iş arayanlar ve çalışanlar, e-posta veya telefon numaralarını paylaşmadan, uygulama üzerinden ücretsiz bir şekilde mesajlaşarak ya da görüntülü görüşme ile iletişim kurabiliyor. Başvuru sürecinde taraflar onayladığı taktirde açılan konuşma penceresi ise güvenli bir görüşme sürecine imkan sağlıyor.

Getirİş’ten Sorumlu Direktör İrem Namlısoy konuyla hakkında şunları söyledi:
“İş ve çalışan arayanları güvenli bir ortamda bir araya getiren Getirİş hizmetimizi sunmaktan mutluyuz. Hemeniş’in çoğunluk hissesini satın alarak yeni bir hizmet alanına girmiş olduk.

‘Yakındaki iş, Getirİş’ sloganı ile yola çıktığımız hizmetimizde, iş arayanlar yakın çevrelerinden iş buldukları takdirde zaman kaybetmeden, tek vesaitle ya da yürüyerek işlerine gidebilecek. Çalışan arayanlar ise yakın çevrelerinden, belki de tanıdıkları insanlarla güvenle çalışabilecek. Böylece gerek iş ve çalışan arayanların bireysel refahına destek olacak gerekse toplumsal anlamda bir fayda sağlayacağız.” 

Peki, Getirİş'de nasıl iş bulunur? Getirİş'de nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar...


Geri Dön