21 / 05 / 2024

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, mahalle çarşı bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için yüzlerce personel alınacak.



Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ise 10 koruma ve güvenlik memuru, 18 memur, 6 şoför, 1 tekniker, 5 teknisyen ile 2 aşçı ve 15 hizmetli olmak üzere toplam 57 memur alımı yapılacak. Bu kadrolar için başvurular, 23 Ocak-6 Şubat 2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Sermaye Piyasası Kurulu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecek.

ÜNİVERSİTELER DE PERSONEL ALIYOR

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ise, başta sağlık teknikeri, hemşire, laborant, büro personeli ve güvenlik görevlisinin de olduğu 117 personel alımı yapak. Bu kadrolar için adayların, http://www.adu.edu.tr/ web adresinde "Duyurular" kısmındaki başvuru formunu indirerek eksiksiz şekilde doldurması ve istenilen belgelerle birlikte üniversiteye şahsen 20 Ocak-3 Şubat arasında başvurması gerekmekte.

Diğer yandan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi de, aralarında destek personeli, büro personeli, hemşire ve güvenlik görevlisinin de aralarında olduğu 100 kişi için ilana çıkarken, buralara başvuru yapmak isteyen adaylar, 27 Ocak-10 Şubat 2023 arasında Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat edebilecek.


Geri Dön