28 / 07 / 2024

İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası geçtiğimiz dönemde yeni bir kampanya duyurdu. Kendi müşterilerine özel olarak düzenlemiş olduğu bu kampanyada 20.000 TL’ye kadar faizsiz bir ödeme yapacağını yayınladı. Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar detayları merak etti. İşte faizsiz kredi ile ilgili tüm detaylar…


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası’ndan 5 ay vade seçeneği ile 20.000 TL

İş Bankası duyurmuş oldu kampanya kapsamında nakit avans desteğinden yararlanmak isteyen müşterilerine 5 ay vade seçeneği sunacak. 20.000 TL’nin üzerindeki tutarlarda nakit avans kullanmak isteyen vatandaşlar ise faiz uygulamasına tabi tutulacak. Taksitli şekilde nakit avans kullanmak isteyenler için kart teslim şartı aranmayacak. Kredi kartı başvurularının onaylanması ile birlikte İş Bankası’nın iş cep mobil uygulamasından taksitli nakit avans başvurusunda bulunabilinecek. Kampanyanın sonlanması ile birlikte 20.000 TL’lik ödeme hesaplara yatırılacak. Nakit avans tutarı ilk etapta ikiye bölünerek ilk olarak 10.000 TL, ikinci olarak tekrardan 10.000 TL alınabilecek. Kampanya sadece bankanın yeni müşterileri katılabilecek.

İş Bankası promosyonda zirve yaptı. Emekliler hemen bu habere baksın

Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi! 300 TL para verilecek!

İş Bankası müjdeyi verdi! O ilde faizsiz 70 bin TL kredi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön