20 / 05 / 2024

İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası geçtiğimiz dönemde yeni bir kampanya duyurdu. Kendi müşterilerine özel olarak düzenlemiş olduğu bu kampanyada 20.000 TL’ye kadar faizsiz bir ödeme yapacağını yayınladı. Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar detayları merak etti. İşte faizsiz kredi ile ilgili tüm detaylar…



Ramazan Bayramı’na az bir süre kala vatandaşlar bayram ihtiyaçları adına nakit desteği arıyor. Bankalar yapmış olduğu yeni kampanyalar ile birlikte nakit desteklerini duyurdu. İş Bankası 20.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans desteği vereceğini duyurdu. Son derece kolay vade seçenekleri ve avantajlı kullanım fırsatları ile birlikte müşteriler İş Bankası’na yöneldi.

İş Bankası başvuru yapana bayram hediyesi veriyor! 20 bin TL alabilmek için sadece başvurmanız yeterli!

İş Bankası 20.000 TL nakit avans

Ramazan Bayramı’na az kala bankalar arka arkaya duyguları yayınlıyor. Bir kampanyada iş Bankası’ndan geldi. 20.000 TL’lik nakit avans kampanyasını duyurdu. Detayları resmî web sitesi üzerinden paylaştı.

İş Bankası yeni müşterileri için özel bir kampanya düzenledi. 15 Nisan tarihinde başlayıp 30 Nisan’da sona erecek olan yeni bir kampanya duyurdu. İş Bankası’nın mobil uygulaması olan iş cep üzerinden müşteri olmak istiyorum butonuna tıklayıp 3.000-20.000 TL arasında sunulan nakit avans desteklerinden vatandaşlar yararlanabilecek. Faizsiz şekilde sunulan nakit avans seçeneğinden faydalanmak isteyen vatandaşlar kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini tamamlayacak. Sonrasında onaylanan kredi ile birlikte para hesaplara geçecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön