27 / 04 / 2024

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…



2021 yılından kalan kredi borcu olanlar aylık taksitlerini enflasyondan dolayı daha kolay ödüyorlar. 2021 yılından sonra çekilen kredilerde ise ödeme aksamaları ve faiz katlanmaları gibi sorunlar yaşanabiliyor. Kredi ve kredi kartı borçlarının birikmesi, vatandaşları oldukça sıkıntıya sokuyor. Tek bankada borç birleştirmek, borcu kapatmak ve transfer etmek isteyenlere İş Bankası'ndan çözüm geldi. Bu kişiler için borç kapatma kredisi verilerek ödeme kolaylığı sağlanacak.

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

Borç kapatma kredisi nedir ve ne işe yaramaktadır?

Talep edilen kredi türüne göre İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisi şartları farklılık göstermektedir. Bu da taşıt, konut ve ihtiyaç kredisinde borç kapatma kredisi şartlarının farklı olduğu anlamına gelmektedir. İş Bankası tarafından sunulan borç kapatma kredisi, borçları 36 ay vade ile yapılandırarak tek bir çatı altında toplayacaktır. Böylece uzun vadede aylık düşük taksitlerle ödeme imkânı sunacaktır. İş Bankası'nda birleştirilen borçların kapatılması aynı zamanda kredi kartı puanını yükselterek önemli bir avantaj sunacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön