10 / 05 / 2024

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

İş Bankası'ndan Borç Kapatma Kredisi fırsatı geldi. Kredi kartı borçlularını ilgilendiren bu haber oldukça müjde verici. İş Bankası'nın sunduğu borç kapatma kredisini almak için yapılması gerekenler nelerdir? İşte ilgili bankanın sunduğu borç kapatma kredisiyle ilgili tüm detaylar…



İş Bankası Borç Kapatma Kredisi İle Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz! Başvuru Nasıl Yapılır?

Nasıl başvuru yapılmaktadır?

İş Bankası'nın Borç Kapatma Kredi'sine başvuru yapmak oldukça kolaydır. İş Bankası müşterisi olmayanlar İşCep uygulamasından kredi başvurusunu kolayca yapabilmektedir. Borç transferi yapmak isteyenler İşCep, İş Bankası internet şubesi, İsbank.com.tr adresi, SMS, bankamatik, telefon şubesi veya en yakın şube seçeneklerinden birini tercih edebilir. 

İş Bankası Borç Kapatma Kredisi kapsamında bazı belgeler gereklidir. Şube başvuruları için geçerli olan belgeler arasında T.C Kimlik aslı veya fotokopisi ya da ehliyet ve gelir belgesi vardır.

Borç kapatma kredisi veren bankalar

Birçok banka Borç Kapatma Kredisi sunmaktadır. Bu bankalar arasında İş Bankası, Halbank, ING Bank, Ziraat Bankası, Akbank, Garanti BBVA, Yapıkredi ve Vakıfbank yer almaktadır. Bu kredinin müşteriye özel faiz oranları sunduğunu da belirtmek gerekmektedir.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

İş Bankası'ndan müjde: Petrol Ofisi'nde MaxiPuan kazanma fırsatı!

Enflasyon beklentileri 2022’den bu yana en düşük seviyede!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön