09 / 05 / 2024

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

Her gün bir yeni kampanyayla müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamında verdiği hediyelerle de oldukça cömert davranmaya devam ediyor. İş Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine tam 1.000 dolara kadar hediye vereceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya çerçevesinde, 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 01 Şubat 2022 tarihli 31737 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Yurt Dışında Yerleşik Yurttaşlar Mevduat ve Katılım Sistemi (YUVAM) Hesaplarına İlişkin Tebliğ doğrultusunda Yuvam Hesabı açan ya da mevcut Yuvam Hesabı’nı güncelleyen Türkiye İş Bankası müşterilerine yönelik “Türk Hava Yolları Hediye Kart” kampanyası düzenlenmiştir. 

 İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

İş Bankası müşterilerinin kampanyaya katılabilmesi için Türkiye İş Bankası A.Ş. şubelerinden YUVAM Kampanyası Talep ve Bilgilendirme Formu ile Muvafakatname belgelerinin hak sahibince imzalanması gerekmektedir. İmzalanan form ile beraber müşterilerden Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) ve Bankacılık Kanunu 73’üncü maddesi olmak üzere söz konusu ulusal ve uluslararası mevzuat hükümleri çerçevesinde verilerinin ilgili makamlarla paylaşılacağına yönelik onay alınmış olmaktadır.

Kampanya, başlangıç tarihinden itibaren 90 gün boyunca geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında verilen ödüle hak kazanılması için, kampanya şartlarını yerine getiren Yuvam Hesabı açılışının ya da vade yenilemesinin bu dönem içerisinde yapılması gerekmektedir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

A’dan Z’ye tüm maaşlar tek tek zamlanacak! En az maaş tam bu kadar olacak!

Herkesin gözü kulağı bu haberde! Yeni Hazine ve Maliye Bakanı'nın kim olacağı merak ediliyor!

Altın almalı mı, satmalı mı? Nokta atışı tahminlerde bulunan İslam Memiş tek tek anlattı!

 


Geri Dön