02 / 05 / 2024

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Türk İş Bankası, yeni bir kampanyayla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Kampanya kapsamında hesaplara 75 TL yatırılacağını duyuran İş Bankası, kampanyanın akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacağını paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

Katılmak için Maximum Mobil uygulaması ya da İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden söz konusu kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz bir şekilde katılabilirsiniz. 

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

İlgili kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartlar dahil olacaktır.

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Maxipara Kartlar,Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen alışverişler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından gerçekleştirilmeyen işlemler kampanya kapsamında olmayacaktır.

Kampanyadan faydalanmak için akaryakıt işlemlerinizin Maximum Mobil uygulamasının içinde yer alan Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil uygulamasının içindeki Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyadan her gün sadece bir kere faydalanabilirsiniz. Aynı gün içinde 300 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt işleminizin yapılması durumunda ilk işleminiz kampanyaya dahil edilecektir.

ÖDÜL KULLANIMI

Kampanya doğrultusunda hak edilen MaxiPuanlar, sadece Maximum Mobil uygulamasındaki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 06 Haziran’da kartınıza aktarılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Emekli ve memura görülmemiş zam müjdesi verildi!

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

e-Devlet yardım başvurusu! Bu formu eksiksiz dolduranın hesabına haziran ayında yatacak!

Geri Dön