07 / 07 / 2024

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

İş Bankası, 150 TL ve üzeri ilk alışverişe 500 TL'ye varan bonus sunuyor. Bu promosyon Maximum Mobil'den yapılan alışverişlerde başlatılmıştır.



İŞ BANKASI MAXİMUM KAMPANYA!

Pazarama online alışverişlerinden yapacağınız ilk 150 TL ve üzeri alışverişinizi, satın aldığınız ay içerisinde kullanmanız gerekmektedir ve tek seferde yüzde 10 Pazarama MaxiPuan kazanırsınız. Bu kampanya döneminde yapacağınız tüm alışverişlerde yüzde 2 Pazarama MaxiPuan kazanın. Bu ödül 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerlidir ve alışveriş başına maksimum 100 TL MaxiPuan ile sınırlıdır. Ancak, bu MaxiPuanların 15 Şubat 2023 tarihine kadar kullanılması gerekir ve kullanılmayan MaxiPuanların kullanım süresi 1 Nisan 2023'ten sonra dolacaktır. 

 İş Bankası kartı olanlar dikkat! Çok önemli bir açıklama geldi!

KAMPANYAYA DAİR DETAYLAR!

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç Kart, Maximum Pati Kart), MaxiPara Kartlar, İş Bankası Bankamatik Kartları.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: 2022 yılı içinde Pazarama Online Alışveriş %10 Pazarama MaxiPuan kampanyasından daha önce yararlanılmış ve MaxiPuan kazanılmış olması durumunda bu kampanya kapsamında yeniden puan kazanımı olmayacaktır. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Pazarama'da bulunan Market Siparişi, Araçta Öde, Ulaşım Kartları ve Dijital Kod Market alanlarından yapılan alışverişler bu kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Ek koşullar: Pazarama Online Alışveriş’ten tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri ilk alışverişinize %10 Pazarama MaxiPuan kampanyası kapsamında Pazarama MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişin içinde bulunulan ayda yapılması gerekmektedir. Kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya alınan ürünün iade edilmesi durumunda, yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır.

Altında herkes hazırlıklı olsun, bu rakamı uzun süre sonra ilk kez duyacaksınız! Uzmanı resmen açıkladı!  
PTT'den son dakika! Başvurana 1 sene boyunca 1.230 TL ödenecek!
Akbank'tan son dakika açıklaması! 28 Şubat 2023'e kadar faydalanabilirsiniz!

Geri Dön