07 / 07 / 2024

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

İş Bankası, müşterisi olacak vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlara harcamalarından 3 bin Türk Lirası geri veriliyor...



İş Bankası, yeni kampanyası ile İşCep'ten İş Bankalı olanlara Maximum Kart alışverişlerinde yüzde 10 indirim imkanı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinde ilk kez İş Bankası müşterisi olunması ve İş Bankası kredi kartına başvuru yapılması gerekiyor. 

Kampanya ile Kredi Kartınızla Giyim - Aksesuar, Market, Akaryakıt ve seçili E-Ticaret kategorilerinde faaliyet gösteren iş yerlerinden 30 Haziran 2023 tarihine kadar tek seferde yapılacak en az 100 liralık her alışverişe yüzde 10, toplamda 3 bin Türk Lirası'na varan indirim sunuluyor.

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

İş Bankası'nın yüzde 10 indirim kampanyasından 31 Aralık 2022 tarihine kadar müşteri olanlar faydalanabilecek. Öyle ki 31 Aralık 2022'ye kadar kredi kartını teslim alan müşteriler 30 Haziran 2023tarihine kadar yüzde 10 indirim kampanyasına dahil olunabilecek. 

Kampanyaya İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia, Maximum Gençlik özellikli kredi kartları dahil edildi.

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

Bir müşteri en az 100 lira tutarındaki her bir işlem başına en fazla 100 Türk Lirası, toplamda en çok 3 bin lira indirim kazanabiliyor. 

MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmiyor. Aynı zamanda Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer almıyor. 

İş Bankası, kampanya çerçevesinde kazanılan indirimleri ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesi ile beraber karta yansıtıyor. 

İş Bankası milyonlara müjdeli haberi verdi! 3 bin liranız geri verilecek! 

İş Bankası'nın yüzde 10 indirim kampanyası Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittigidiyor, Çiçeksepeti, Morhipo ve Pazarama şirketlerini kapsıyor. 

6 bankada büyük deprem! Garanti, Ziraat, TEB, Halkbank, Akbank ING peş peşe açıkladı! Hemen bir bakın!

O banka resmen açıkladı! 70 yaşın altındaki herkesi ilgilendiriyor! Başvuru yapana 3 ay bedava verilecek!

İstanbul'da ekim ayının zam şampiyonu belli oldu! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön